solfilm mångsidigt solskydd

Solfilm

Skapa ett behagligare inomhusklimat med solfilm! Solfilm är ett mångsidigt solskydd för fönster då det även kan fungera som insynsskydd.

Vi hjälper dig med solfilm i Uppsala

Hos oss finns ett stort utbud av solfilm och andra typer av fönsterfilm. När du kontaktar oss för att få hjälp med solfilm lyssnar vi in dina behov och föreslår en film som passar just dig. Fönsterfilm är en slags film som för det mesta inte påverkar insläppet av ljus. Det är en tunn plastfilm som vi fäster på fönster. Prata med oss om fönsterfilm!

solfilm mångsidigt solskydd

Fönsterfilm – ett smart solskydd

Om du funderar på markis i Uppsala kan vi även tipsa om andra alternativ som du kan överväga. Solfilm eller fönsterfilm kan vara ett utmärkt alternativ om du söker ett solskydd för fönster. I regel kan denna solfilm sänka inomhustemperaturen med upp till 15 grader. På de platser där markiser inte är lämpliga är ofta fönsterfilm ett bra alternativ.

Intresserad av insynsskydd? Prata med oss!

Om ditt huvudsakliga syfte är att få ett bra insynsskydd ska du tala med oss om fönsterfilm. Det finns nämligen olika typer, där vissa är helt klara, medan andra är tonade. De tonade har större effekt på värmen i rummet och funderar bäst som insynsskydd. Hos oss på VisoStar finns även andra speciallösningar, så som solfilm med mönster och spegelfunktioner. Om du kontaktar oss för att diskutera insynsskydd för fönster kan vi komma ut på ett kostnadsfritt hembesök och ge råd kring vilket slags solskydd som skulle passa dig bäst.

Som solskyddsexperter hjälper vi dig med att hitta rätt solfilm och installera det korrekt.