solskydd

Solskydd

Behöver du solskydd i Uppsala? Vi på VisoStar hjälper dig gärna hitta rätt solskydd, vare sig du är i behov av persienner, lamellgardiner eller markiser i Uppsala.

Brett utbud inom solskydd i Uppsala

På VisoStar har vi allt du kan behöva inom solskydd i Uppsala. Här finns ett utbud av solskyddsprodukter som gör att du slipper välja mellan funktion och design. Hos oss hittar du även ett noga utvalt sortiment av gardiner. Som solskyddsexperter hjälper vi dig gärna hitta rätt solskydd i Uppsala!

Markiser – ett populärt val

Markiser är sannerligen ett populärt val bland våra kunder som söker solskydd i Uppsala. Hos oss finns ett stort sortiment av fönster- och terrassmarkiser och självklart har vi all behövlig kompetens för att utföra montering. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

markiser

Persienner & rullgardiner

Med invända solskydd, det vill säga solskydd som monteras inomhus, kan vi skapa ett effektivt skydd mot både insyn och sol. Några av dem mest populära varianterna bland våra kunder som söker solskydd i Uppsala hittar vi persienner och rullgardiner.

Varför persienner som solskydd?

Persienner ger dig en flexibel solskyddslösning, tack vare att du kan anpassa insläppet av ljus så det passar olika tider på dygnet. Hos oss finns många olika persienner och fler än 50 färgvarianter på lister, lameller och stegband. Persienner är ett praktiskt solskydd i snygg design!

Rullgardiner för ljusa nätter

Med rullgardiner kan du enkelt sova genom de ljusaste nätterna. Kanske är rullgardinens mest kända funktion att skapa just ett mörkt rum för ljusa nätter. Som sådant är det ett praktiskt alternativ för dig som söker solskydd i Uppsala. Dessutom finns det rullgardiner i många olika variationer avseende mönster, väv och ljusgenomsläpp. Vi måttanpassar rullgardiner och ger dig en rullgardin som är både snygg och praktisk.

rullgardiner som passar in i ditt hem

Fler varianter för solskydd

Bland våra solskydd i Uppsala hittar du även solskyddsprodukter så som plisségardiner och lamellgardiner. Vi erbjuder måttanpassade plisségardiner och lamellgardiner.

Plisségardiner är en väldigt anpassningsbar produkt som ger dig insynsskydd för fönster samtidigt som du själv avgör hur mycket ljusinsläpp du vill ha.

Med lamellgardiner kan du också skapa avskärmning och solskydd. En fördel med lamellgardiner är att de går att anpassa på många olika sätt. Lamellgardiner är populärt på kontor likväl som hemma. Oavsett vilket solskydd i Uppsala du landar på hjälper vi dig!

Vi kan hjälpa dig med alla typer av solskydd i Uppsala, alltid till bra pris.